Revalideren in Spanje

Neurologische revalidatie in Spanje – ZIEKENHUIS HCB / BENIDORM

Het klinische ziekenhuis Benidorm is een ultramodern internationaal privé ziekenhuis met een daaraan verbonden revalidatiecentrum Medifit. Medifit is de revalidatieafdeling van het ziekenhuis HCB Benidorm. Het revalidatiecentrum is in het kust plaatsje Moraira gevestigd op 45 km afstand van Benidorm.

HCB Benidorm beschikt over de modernste technologie en kennis voor diagnostiek en behandeling; dit maakt ons tot een vooraanstaand medisch centrum voor wat betreft investering in technologie en kennis. We zijn gecertificeerd Iso 9002:2008 door Aenor in alle centrale afdelingen van het ziekenhuis.

Dankzij de nieuwe Europese zorgwetgeving is het voor patiënten mogelijk geworden zelf te kiezen in welk Europees land men behandeld, geopereerd of gerevalideerd wil worden. Revalidatie zorg wordt vergoed door alle Nederlandse verzekeringen uit het basispakket. Wij hebben als ziekenhuis en revalidatiecentrum een medische luchtbrug voor Nederlanders, die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, opgezet.

De reis naar Spanje en het verblijf in ons ziekenhuis of revalidatiecentrum, de professionele medische begeleiding, de afwikkeling van het administratieve gedeelte… alles wordt zorgvuldig voor u geregeld.  U hoeft zich dus nergens anders druk over te maken dan alleen maar uw gezondheid en daar gaat het ons uiteindelijk om! Ook als u een overwinteraar bent aan de Costa Blanca kunt u natuurlijk ook gebruik maken van  medische diensten als revalidatie of een onderzoek in ons medische centrum, ook weer zonder wachtlijsten.

Laat uw gezondheid onze zorg zijn, want wij beschikken over een goed en professioneel team van medische specialisten, artsen, therapeuten en verplegend personeel, dat kan steunen op de meest geavanceerde technologische middelen. Bovendien wordt u geholpen in uw eigen taal, want er staat een team van topprofessionals voor u klaar, waarvan meer dan de helft uit Nederland afkomstig zijn.

clinica

We willen deze uiteenzetting niet beëindigen zonder de speciale vermelding van het team van medische professionals dat betrokken is (geweest) bij deze reis. Enkelen, die bij ons waren aan het begin van deze reis die we 30 jaar geleden zijn begonnen, zijn nog steeds bij ons. Vele anderen hebben zich gedurende de reis bij ons aangesloten. De geestdrift van de nieuwe partners en de constante roeping van de ouderen zijn de constante impulsen om te blijven wat we zijn, wat we altijd zijn geweest: een medisch centrum waar de passie voor de geneeskunde en de dienstbaarheid ons de weg wijzen.

Revalideren in Spanje.