Revalideren in Spanje

Revalideren in Spanje – Verzekering

Wij hebben kontrakten met de volgende zorgverzekeraars VGZ, UNIVÉ, IZA, IZA cura, bewuzt zorgverzekerd, IZZ, UMC, ZEKUR en ZORGZAAM. Bent U bij één van deze verzekeringen verzekerd dan wordt het hele neurologische revalidatie programma vergoed met uitzondering van de vliegreis. Bent U bij een andere zorgverzekeraar verzekerd, maar wilt u toch de mogelijkheden en de kosten weten dan leggen we u graag alles uit.

verzekering

Sinds 1 oktober 2011 hebben wij een overeenkomst met de zorggroep UVIT, waaronder de eerder genoemde zorgverzekeraars VGZ, UNIVÉ, IZA, IZA cura, BEWUZT zorgverzekerd, IZZ, UMC, ZEKUR en ZORGZAAM behoren. De overeenkomst houdt in dat uw neurologische operatie (hersenen) en/of de neurologische revalidatie vergoed wordt door bovenstaande verzekeringen.

Dit brengt als voordeel dat u niet op een wachtlijst hoeft te staan, maar direct geholpen kunt worden. Daarbij krijgt u in ons neurologisch revalidatie concept een intensief individueel afgestemd programma van 6 weken tot 3 maanden, zodat u zo snel mogelijk en zo veel mogelijk hersteld om uw dagelijkse leven weer op de rails te krijgen.

Bent U bij een andere zorgverzekeraar verzekerd, maar wilt u toch de mogelijkheden en de kosten weten dan leggen we u graag alles uit.

Meer informatie kunt u leze op de pagina van de VGZ

Revalideren in Spanje.