Revalideren in Spanje

Revalideren in Spanje – TOEGANKELIJKE VILLAS

Een rolstoelvriendelijke villa dicht bij het revalidatiecentrum.

Een fantastische villa aan de Costa Blanca om de hoek van het revalidatiecentrum. Wij hebben 2 erg luxe rolstoelvriendelijke villas  tot onze beschikking.  Beide villas zijn luxe en zullen uw verblijf veraangenamen. Één villa heeft een erg groot verwarmt zwembad met speciale rolstoelingang. U kunt dus genieten van alle luxe en comfort tijdens uw verblijf.

 adapted-villas-(2)adapted-villas-(1)

Persoonlijke verzorging / reisbegeleider

Op verzoek kunnen wij een reisbegeleider en/of een verpleeg(st)er regelen, zodat u echt van uw verblijf kunt genieten.

Orthopedische produkten
De villas zijn speciaal aangepast voor mensen met een bewegingsprobleem. Bijvoorbeeld traploos, extra brede deuren voor rolstoelgebruikers. Door deze aanpassingen zijn ze uitermate geschikt voor een comfortabel verblijf.

Verder is er voor kosteloos ter beschikking:

  • hoog – laag bed (ziekenhuis bed)
  • high-low bed     (Xenofilia V)
  • douche stoel
  • transport rolstoel
  • zwembad rolstoel

Verschillende andere hulpmiddelen, bijvoorbeeld liften, kunnen gehuurd worden.

BESCHIKBARE VILLAS

Luxueuze villa met 6 slaapkamers
Deze zeer ruime luxueuze en oogstrelende villa wordt gekenmerkt door uitdagend strakke (moorse) lijnen afgewisseld met speelse Gaudi achtige elementen. Een waarachtig stilistisch hoogstandje onder de spaanse zon waar u samen met vele dierbaren, van uw revalidatie een aangenaam verblijf (vakantie) kunt maken aan de veelgeroemde kust van de Costa Blanca. het huis is rolstoelvriendelijk en aangepast voor mindervaliden. Het biedt verder nog vele extra’s, waaronder een ingenieus klimaatbeheersingsysteem, adsl wifi, een rolstoeltoegankelijk te verwarmen subtropisch zwembad, etc.

Hieronder een aantal foto´s van deze villa:

 

Luxueuze villa met 5 slaapkamers

De zeer fraaie, ruime en luxe villa voorzien van een groot verwarmd zwembad en buitenkeuken, is gelegen op een perceel van 2000m2. Buiten vindt u de verwarmde buitensalon met eethoek en grootbeeld t.v., vele overdekte terrassen, het immense zonneterras rond het zwembad, de bar van de buitenkeuken, etc…

Hieronder een aantal foto´s van deze villa:

Revalideren in Spanje.