Revalideren in Spanje.

MEDISCHE LUCHTBRUG SPANJE-NEDERLAND PDF: HEUP & KNIE MEDISCHE INGREEP & REVALIDATIE CONCEPT

 Folder Luchtbrug

DE MEDISCHE LUCHTBRUG 

Heeft U heup klachten of knie klachten en zoekt u hulp, zoals een medische ingreep in combinatie intensief persoonlijk revalidatie programma.  Maak dan gebruik van de professionele medische luchtbrug naar Spanje.  Deheup operatie of knie operatie wordt gedaan in het internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB). De nazorg en revalidatie vind plaats in de Nederlandse revalidatiekliniek MEDIFIT die deel uitmaakt van het ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB).

  • Geen wachtlijsten
  • Selectie van internationale top specialisten en therapeuten
  • Moderne operatie technologie en revalidatie apparatuur

Ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB) is een ultramodern internationaal ziekenhuis aan de Costa Blanca inSpanje. Uitgerust met de modernste technologie in diagnostiek en behandeling; dit maakt ons tot een vooraanstaand ziekenhuis voor wat betreft investering in technologie en kennis.

Dankzij de overeenkomst tussen de zorgverzekeringen VGZ, UNIVÉ en IZA met ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm en Revalidatiekliniek Medifit is het voor patiënten mogelijk geworden om zich in Spanje te laten opereren in combinatie met een 3 weken durend intensief revalidatie programma. Tijdens de revalidatie verblijft de patiënt in een zorghotel met volpension en een gratis huur auto 7 dagen per week. De kosten van de operatie, revalidatie en het verblijf worden volledig vergoed, echter is er wel een kleine bijdrage van 35 euro per dag voor een eventuele partner of begeleider.

Uw reis naar Spanje en het verblijf in het ziekenhuis te Benidorm en zorghotel wordt natuurlijk allemaal geregeld.. Tevens wordt er zorg gedragen voor de afwikkeling van het administratieve gedeelte. U hoeft zich dus nergens anders druk over te maken dan alleen maar uw gezondheid en daar gaat het ons uiteindelijk om. Ons team van Nederlandse topprofessionals staat voor u klaar en biedt de begeleiding en ondersteuning in uw eigen taal.

REVALIDATIE CONCEPT 

De revalidatie en nazorg wordt verzorgd door de Nederlandse revalidatiekliniek Medifit die onderdeel uitmaakt van het ziekenhuis Benidorm (HCB). Medifit is de modernste revalidatiekliniek aan de Costa Blanca, uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en een ervaren team van top therapeuten.

De revalidatie geneeskunde in Medifit richt zich op de revalidatie van mensen met aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat, wij zijn met name gespecialiseerd in revalidatie van de heup en het knie gewricht na een prothese operatie.

In nauwe samenwerking met de behandelend specialist stellen wij uw revalidatie programma samen, om uw herstel op een deskundige en veilige manier te bevorderen. Er vindt dan ook aanvang van de revalidatie een uitgebreid medisch onderzoek plaats waarbij uw lichamelijke belastbaarheid wordt bepaald. Hierna wordt er beslist in overleg met de orthopeed wat de voor u beste behandeling is, aangepast  aan Uw fysieke situatie.

Het therapie/revalidatie protocol is volgens de nieuwste inzichten en voldoet ruim aan de Nederlandse richtlijnen. U zult dagelijks deelnemen aan het revalidatie programma wat bestaat uit een combinatie van therapieën met als doel de bestrijding van ontsteking, zwelling en pijn. Een heel belangrijk onderdeel is het vroegtijdig mobiliseren van het gewricht en het verbeteren van de spierkracht.

Ook zult u oefentherapie krijgen in onze revalidatiezaal om uw algemene fysieke conditie en mobiliteit te verbeteren. Verder helpen we u om zo snel mogelijk weer te leren lopen, met en zonder krukken.

WAAROM IS HET REVALIDATIE CONCEPT VAN MEDIFIT ZO BIJZONDER?

  • Revalidatie is bij ons hoofdzaak, daaronder verstaan wij intensieve professionele zorg met persoonlijke aandacht.
  • Wij zijn de enige Nederlandse revalidatie kliniek aan de Costa Blanca.
  • Intensieve revalidatie om in record tempo te herstellen.
  • Nauwe samenwerking tussen therapeuten en specialisten.

Ons  Heup – Knie revalidatie concept is ontwikkeld voor mensen die zo snel mogelijk weer fit willen worden onder Nederlandse professionele begeleiding. Dit alles in een  prachtige omgeving en een goed klimaat die stimuleren om gezond, gelukkig en fit te zijn.

Naast revalidatie kunt u in de revalidatie kliniek terecht voor een controle  consult bij de orthopeed die u geopereerd heeft. Ook kunt u terecht bij een Nederlandse huisarts of een van de vele verschillende specialisten die hier consult houden (tevens praktiserend in het HCB). Wij bieden u op deze manier alle zorg onder één dak, zoals: fysiotherapie & revalidatie, postoperatieve controles, wondverzorging, röntgenfoto´s, echografie, etc…

Revalideren in Spanje.